Vers Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over groente, fruit, vis en vlees. Welke groenten zijn er in het seizoen, waar komt het verse fruit vandaan en wat is het nieuws van de visafslag? Wij houden u hier op de hoogte. Tevens lichten wij elke twee weken een nieuw seizoensproduct uit in onze Vers Nieuws video's.

Bekijk alle Vers Nieuws video's

Kiwiberry

De kiwiberry is een vrucht die steeds populairder wordt. De bes is familie van de kiwi, maar is zo groot als een druif en heeft een gladde, eetbare schil. De smaak is fris en zoet en de vrucht zit vol vitamine C.

Bekijk het product

Uien en aardappelen

De prijzen voor uien en aardappelen blijven gestaag dalen in prijs. Voor aardappelen geldt dat er veel soorten op de markt komen, waardoor de prijs daalt. Met name Bildstar, Eigenheimer en Doré aardappelen zijn nu voordelig geprijsd.

Kasgroenten

De prijzen voor kasgroenten stijgen.

Nieuws van de visafslag

Op de visafslag is een redelijke aanvoer van verse vis. Toch blijven de prijzen laag. Dit komt waarschijnlijk door de zomervakantie, die nu op zijn eind loopt.

De prijs voor kabeljauw is stabiel, terwijl de prijs voor Noorse zalm nog steeds daalt. Ook de prijzen voor Hollandse garnalen dalen, doordat er grotere vangsten worden binnengehaald.

Alleen de prijs van kreeft loopt wat op.

Bekijk het gehele assortiment