Prijzen zien en direct bestellen? Klant worden bij Bidfood is zo geregeld

  • 100% leveringsgarantie door onze online voorraad check
  • Direct bestellen vanaf 549,-
  • Profiteren van wekelijkse aanbiedingen
Klant worden Meer informatie
053428DS
119158DS
095420DS
095419DS

Paginering

Horeca bestek kopen

Naast mooi servies is ook goed horeca bestek belangrijk in jouw horecagelegenheid. Verschillende gerechten vragen om verschillende soorten bestek. Zo gebruikt men bij een visgerecht een ander mes dan bij een steak. Daarnaast draagt bestek, net als servies, ook bij aan de uitstraling van een goed gedekte tafel. Kies daarom voor bestek dat past bij jouw servies .

Soorten horeca bestek

Er zijn verschillende soorten horeca bestek verkrijgbaar. Wegwerp bestek voor bezorgen en afhalen vind je bij onze disposables. In jouw horecazaak is duurzamer bestek, om vaker te gebruiken, gewenst. Het meeste bestek is gemaakt van roestvrij staal (RVS). Er zijn verschillende typen RVS verkrijgbaar. Het verschil zit dan met name in de verhouding van chroom en nikkel. In de variant RVS 18/0 zit geen nikkel. Het wordt ook wel chroomstaal genoemd. Het materiaal is hierdoor iets goedkoper maar behoudt ook minder lang zijn glans dan RVS 18/10. Deze soort bevat 10% nikkel. Hierdoor behoudt het bestek lang zijn glans en beschermt het beter tegen kleine beschadigingen. Daar tussenin zit nog RVS 18/8. Al deze soorten zijn vaatwasserbestendig.

Horeca bestek bij Bidfood

Bidfood heeft een ruim assortiment horeca bestek. Voor iedere horecagelegenheid hebben wij wat wils: eenvoudig bistrobestek, mooie steakmessen en hoogwaardig bestek voor de high end eetgelegenheden. Speciaal bestek, zoals vismesjes, botermesjes en amuse bestek , zijn ook ruim vertegenwoordigd in onze webshop. Uiteraard in een stijl die past bij de uitstraling van jouw horecaonderneming, dus van klassiek tot modern