Bidfood zoekt chauffeurs

  • Onze chauffeurs komen overal
  • Bij elke stop een tevreden klant
  • Jouw ontwikkeling staat nooit stil
Solliciteer direct

Solliciteer direct

Geef jouw sollicitatie door via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als dé online marktplaats in food richten wij ons volledig op de professionele foodwereld: van restaurant tot hotel, van cafetaria tot cateraar en van kantine tot zorginstelling. Met succes. Want wij groeien harder dan de markt. Vanaf 12 juni 2017 heten wij Bidfood.

Hoe meer klanten in onze webshop hun bestelling plaatsen, hoe meer chauffeurs er nodig zijn om al die bestellingen te bezorgen. Daarom zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C die het niet erg vinden om dagelijks te stoppen bij de beste restaurants, of de gezelligste sportkantines.

Solliciteer direct

Onze chauffeurs komen overalManoeuvres in de binnensteden en lange stukken snelweg. Rijden, dat kun je wel. Als chauffeur bij Bidfood kom je overal. Bovendien heb je bij elke stop contact met jouw klant. Als zij helemaal tevreden zijn, maakt dat jouw dag weer goed. Na een kop koffie en een praatje start je de motor weer.

Wij helpen je op weg

Als chauffeur ben je vaak alleen onderweg, maar dat betekent niet dat je geen team om je heen hebt. Tijdens het rijden heb je contact met je collega’s. Op de vestiging waar je laadt en lost zie je elkaar en praat je bij. Een prettige werksfeer vinden we allemaal belangrijk, dus helpen we elkaar op weg. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Solliciteer direct